Buzzning av NaturNes Potatismos, Morot, Sjötunga

Har fått äran att prova på NaturNes Potatismos, Morot, Sjötunga barnmat från 6 månader och få ge ut lite prover på den till andra med barn i samma ålder. NaturNes är en ny sorts barnmat i en finurlig återanvändbar burk. Läs nedan om produkten. Rekomenderar denna sorts barnmat till andra som vill prova, den gick väldigt bra ner i magen här hemma och så bra förpackning som man kan återsluta bar samt återanvända själv om man kagar mat. Super bra och jätte bra mat som är ångkokat var produkt för sig själv.



"NaturNes Potatismos, Morot, Sjötunga är en middagsrätt som innehåller allt som behövs för en balanserad middag. Nyttiga rotfrukter som morot och potatis kombineras med protein och fibrer från gröna bönor och gröna ärter. Fisken ger protein av hög kvalitet och bidrar dessutom med många viktiga näringsämnen, däribland jod och selen. Den innehåller naturligtvis inget tillsatt salt.

Alla våra NaturNes-produkter tillagas med en unik, skonsam ångkokning. Varje råvara ångkokas separat – exakt så länge som är optimalt för den goda smaken tillsammans med de nyttiga vitaminerna, den härliga doften och de naturliga färgerna." - Hämtat från Nestlés hemsida


Bilden tagen från Nestlés hemsida



Tribute to Tina



Fick ett litet träd av Tina förra året då de flyttade till USA. Dett lilla träd trodde jag då absolut inte på attde skulle få blommor eller att det skulle överleva då de inte mått så jätte bra alltid. Men det har hämtat sig varje gång och överlevt mot alla odds, en riktig kämpe är det. Så ville bara visa vilka fina rosa blommor det har kommit på trädet. Tack Tina för en fin överraskning =)


Mer kläder

Japp har hunnit sy lite mer kläder.


Färdigställt en kjol och ett par leggings jag påbörjat tidigare


Ett par vikingashorts blev det av en liten stuvbit


Och två par linnen han vi knåpat ihop



Oj var ska jag börja...

...jo vi har hunnit med en hel del sedan jag skrev sist. Vi tar det från början väl.

Eftet en vecka i Luleå så drog vi vidare upp till Pajala för farbror Kristoffers student och för att åka på Agnes dop. Väl uppe i Pajala var det den värsta värme böljan på länge så kusin Wilmer badade pool och Livia ville också prova. Var mycket omtyckt. Vi fick även en god grillbuffé och tårta för att fira Kristoffer.
 Kvällen blev dock riktigt jobbig då det var så varmt, lill gumman hade jätte svårt för att somna i värmen.




Livia och Wilmer i poolen

Så var det nästa dag och vi hoppade alla in i bilarna för att åka till Övertorneå på dop av Agnes. Var ett fint dop i en fin kyrka som även fikat var i. Agnes fick jätte mycket fina presenter och såg som nöjd ut.



  
     Agnes och pappa Karl-Fredrik                          Agnes fick sig också en pärlram
               

Mycket ståhej var det under den helgen. På söndagen drog vi vidare hem till Umeå. Där vi nu har varit en och en halv vecka. Vi har hunit vara och bada på badhuset med Elin och Lina från våran mamma grupp. PJ har börjat jobba schift så han är ledig ibland på dagarna nu vilket är trevligt. Så vi har hunnit umgås en heldel hela familjen. Jag har hunnit sy lite nya saker till Livia och en present till en liten pojke som min kompis Malin fick den 13e.

Livia tycker om att vara ute. Hon passar på att rymma ut på balkongen så fort dörren öppnas. Går riktigt fort när hon kryper nu. Vi har varit på besök på BVC också. Allt gick riktigt bra, det var de här boel (vet ej om det stavas så) testet den här gången. De kontrollerade om hon kunde följa med i blicken om hon kunde byta hand samt om hon hörde ljud och vred sig efter dem. Hon var exemplarisk och gjorde precis som man skulle göra. Sedan var det dags för mätning och vägning. Gumman vägde nu hela 7400g och var 68cm lång. Stor tjej!! Nästa kontroll är vi ett års ålder och då får vi vara på BVC uppe i Luleå. 



En tjej på rymmen

Vi har även tagit en lägenhet i Luleå nu, blir att vi flyttar till en trea på Porsön. Så snart blir det flyttpackning här hemma men först ska vi fara och flänga runt hela juli typ. Så nu är det bara att börja packa igen för oss då vi åker uppåt för midsommar.

Kram

Lite bilder på skatten min


Hej! Här är jag Livia...


Mmm en kamera...dregel


Busig är jag


Men o so go jag är


Häng med morfar


Besöker Luleå

Då ska vi se. På Livia är det full rulle. Hon står upp helt kontrollerat själv och sätter sig även ner från stående, går lite efter möblerna och tycker om att hoppa. Hon är en riktigt glad liten skit på dagarna men på kvällarna då hon ska sova är det tvärtom. I dag somnade hon dock väldigt fint och fort, skönt! Nu är vi uppe i Luleå och hälsar på hos mormor och morfar och jag hinner hälsa på lite kompisar. I helgen som var så hade vi 4 års kalas för Rasmus samt personalfest och möte med mitt arbete. Var en riktigt trevlig helg med mycket folk och stoj. Nu tar vi det lugnt och laddar batterierna till nästa helg då vi åker vidare upp till Pajala för skolavslutning och dop.


En tavla till Rasmus i 4 års present


Igår hade vi besöka av Alva, Mlin och Johannes här ute i Mjöfjärden. Vi åt gott och promenerade i skogen och lekte i sandlådan. Tyvärr så ville inte den nya bäbisen komma ut trots all lek. Vi får vänta ett tag till på att Alvas syskon ska komma. Däremot han vi se en bäbis i helgen, Livias nya kusin Cornelia, 5 veckor. En liten söt tjej med mycket hår. Blir roligt nästa sommar då de kan leka tillsammans. Till Cornelia hade jag sytt en body samt en likadan shortsoverall som Livia har fått.





RSS 2.0