Oj var ska jag börja...

...jo vi har hunnit med en hel del sedan jag skrev sist. Vi tar det från början väl.

Eftet en vecka i Luleå så drog vi vidare upp till Pajala för farbror Kristoffers student och för att åka på Agnes dop. Väl uppe i Pajala var det den värsta värme böljan på länge så kusin Wilmer badade pool och Livia ville också prova. Var mycket omtyckt. Vi fick även en god grillbuffé och tårta för att fira Kristoffer.
 Kvällen blev dock riktigt jobbig då det var så varmt, lill gumman hade jätte svårt för att somna i värmen.




Livia och Wilmer i poolen

Så var det nästa dag och vi hoppade alla in i bilarna för att åka till Övertorneå på dop av Agnes. Var ett fint dop i en fin kyrka som även fikat var i. Agnes fick jätte mycket fina presenter och såg som nöjd ut.



  
     Agnes och pappa Karl-Fredrik                          Agnes fick sig också en pärlram
               

Mycket ståhej var det under den helgen. På söndagen drog vi vidare hem till Umeå. Där vi nu har varit en och en halv vecka. Vi har hunit vara och bada på badhuset med Elin och Lina från våran mamma grupp. PJ har börjat jobba schift så han är ledig ibland på dagarna nu vilket är trevligt. Så vi har hunnit umgås en heldel hela familjen. Jag har hunnit sy lite nya saker till Livia och en present till en liten pojke som min kompis Malin fick den 13e.

Livia tycker om att vara ute. Hon passar på att rymma ut på balkongen så fort dörren öppnas. Går riktigt fort när hon kryper nu. Vi har varit på besök på BVC också. Allt gick riktigt bra, det var de här boel (vet ej om det stavas så) testet den här gången. De kontrollerade om hon kunde följa med i blicken om hon kunde byta hand samt om hon hörde ljud och vred sig efter dem. Hon var exemplarisk och gjorde precis som man skulle göra. Sedan var det dags för mätning och vägning. Gumman vägde nu hela 7400g och var 68cm lång. Stor tjej!! Nästa kontroll är vi ett års ålder och då får vi vara på BVC uppe i Luleå. 



En tjej på rymmen

Vi har även tagit en lägenhet i Luleå nu, blir att vi flyttar till en trea på Porsön. Så snart blir det flyttpackning här hemma men först ska vi fara och flänga runt hela juli typ. Så nu är det bara att börja packa igen för oss då vi åker uppåt för midsommar.

Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Porsön låter bra :-)

2011-06-21 @ 22:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0