Buzzning av NaturNes Potatismos, Morot, Sjötunga

Har fått äran att prova på NaturNes Potatismos, Morot, Sjötunga barnmat från 6 månader och få ge ut lite prover på den till andra med barn i samma ålder. NaturNes är en ny sorts barnmat i en finurlig återanvändbar burk. Läs nedan om produkten. Rekomenderar denna sorts barnmat till andra som vill prova, den gick väldigt bra ner i magen här hemma och så bra förpackning som man kan återsluta bar samt återanvända själv om man kagar mat. Super bra och jätte bra mat som är ångkokat var produkt för sig själv.



"NaturNes Potatismos, Morot, Sjötunga är en middagsrätt som innehåller allt som behövs för en balanserad middag. Nyttiga rotfrukter som morot och potatis kombineras med protein och fibrer från gröna bönor och gröna ärter. Fisken ger protein av hög kvalitet och bidrar dessutom med många viktiga näringsämnen, däribland jod och selen. Den innehåller naturligtvis inget tillsatt salt.

Alla våra NaturNes-produkter tillagas med en unik, skonsam ångkokning. Varje råvara ångkokas separat – exakt så länge som är optimalt för den goda smaken tillsammans med de nyttiga vitaminerna, den härliga doften och de naturliga färgerna." - Hämtat från Nestlés hemsida


Bilden tagen från Nestlés hemsida



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0