Vart är vi på väg nu?

Fort fort har då gumman. Hon har visat tendens på att vilja resa sig upp ända sen hon började åla sig på golvet. Hon står ju oftast på alla fyra och vill upp. Så idag när vi sitter i datarummet hittar hon till en låda som vi aldrig packat upp, hmmm vi har bott här 4 år och aldrig packat upp den. Nå jag kanske lika bra då vi ska flytta sanrt igen.

Ialfall så fick hon för sig att försök resa sig upp. Hela vägen upp på fötterna tog hon sig inte men upp på knäna iallfall. Hur ska detta gå, får kanske köpa henne en sådan där vaderad hjälm?!

 



Nu ska vi gå och äta lunch sedan iväg på babysim. I morgon ska vi till banken för att se vad vi kan få för lånelöfte om vi skulle få för oss att köpa lägenhet eller hus?! Får berätta mer sen om när och så vidare var det blir att vi ska flytta. Men jag ska iallfall börja jobba till hösten i Luleå.

Ha en fortsatt trevlig dag, Kram!

P.S. Livia fick en ny kusin på valborgsmässoafton, 3 veckor för tidigt. en liten Cornelia blev det, en ny lekkamrat. http://www.nll.se/webb/Opererande-specialiteter/Kvinnosjukvard-Sunderbyn-/Webbisar/visawebbis/?w=1525

Kommentarer
Postat av: Faster

Lillagumman vad duktig hon är. Du får nog skaffa en hjälm så hon inte slår huvudet. Nu har vi kommit hem med våran skatt hon har sovit nästan hela tiden bara ätit. Nu väntar jag på att storebror ska komma hem från dagis.

2011-05-04 @ 14:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0