Fullt ös medvetslös

Precis som det låter så är det. Här är det full fart På Livia. Tänkte berätta med lite bilder vad vi har haft för oss den senaste tiden. Häng med neråt :)



Livia har börjat klättra på allt som går att klättra på. Problemet är bara att hon inte vet hur hon ska ta sig ner när hon väl är uppe där på magen så då blir det en del protester tills mamma kommer och hjälper. Så man kan finna henne så här ibland.

 

Allt började sedan med att Livia lekte lite tittut vid bords kanten för att sedan visa alldeles själv att hon kan ställa sig upp.





Livia har även fått en potta nu som vi övar på att sitta på lite då och då. Hon har faktiskt både bajsat och kissat i pottan några gånger redan. :)



Nu när vi kan stå upp alldeles själva så vill vi också hjälpa till att städa. Den där dammsugaren är så skoj. Livia kommer krypandes i ilfart då den slås igång. Fast egentligen är det roligast att bita på sladden till den. Jo Livia har börjat krypa mer på knän nu. Fast fortast går det på magen än så länge.



Vi är mycket busiga och tycker om att vara naken lite då och då.


 

I helgen som var så tog vi bilen utt till Baggböle herrgård där det finns trädgården Arboretum norr. Är en trädgård med olika trädslag från världen över. Vi var och strosade runt i Östasien och dess träd. Livia hängde på pappas mage under dagen. Hon var så lugn där och nog faschinerad över att se så mycket. Resten av helgen har vi varit hemma och fixat och donat. Städat tvättat handlat tagit fram ute möblerna och masa annt små plock. Vi har även hunnit med en storstädning av lägenheten. En riktig stor, en sådan som man torkar ur alla lådor m.m. Det han vi med förra helgen och en städning av förrådet i helgen som var. Känns skönt att ha fått det gjort till nu när vi ska flytta. Lutar åt att jag ska börja arbet i oktober så blir en flytt uppåt i slutet av september. Var vi ska bo vet vi inte ännu, håller på att kolla upp lägenheter varje dag.

Annars har veckorna flutit på som vanligt, gympa, sim öppnaförskolan m.m. Vi var förra veckan på sista babysimmet och det gick faktiskt bra, vi dök under vattnet och Livia tyckte det var helt ok.

Nu ska vi iväg och handla jag och Livia samt lämna en matta på kemtvätten. Ha de så bra tillsvidare, ska försöka hinna skriva oftare. Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Elin P

ÅÅÅH. så kul att ni flyttar hit igen. :) VI LÄNGTAR EFTER ER!! :) kram

2011-05-18 @ 20:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0