Hej hopp vad vi kan vara griniga

Tänk om man skulle slippa den där eviga förkylningen som Livia har. Nu har den blivit lite värre i veckan igen, lite mer snor och lite mer grinig. Äter lite sämre när hon är så här och blir mer grinig, en ond cirkel. I tisdags var vi på babysim igen och det gick så där. Hon blev ledsen och grinig och ville inte alls vara med. Fick gå ut och försöka ge henne mat. Sedan, då babysimet nästan var över blev hon glad igen och sprattlade i vattnet, hoppas att det ska gå bättre nästa gång.

Idag har vi varit till tandläkaren, eller rättare sagt jag har varit. Livia var md och tittade med stora ögon. Inga hål, såg prima ut. Efter det var de hem och sova för att sedan gå på föräldraträff på öppna förskolan. Idag fick vi gör hand och fotavtryck i gips. Ska bli skoj att se resultatet av det sen.

Vad har då Livia för sig nu för tiden. Jo hon hade börjat äta smakisar vilket vare gott, speciellt päron. Bakslaget kom och hon fick utslag. Så nu är det inget alls för att börja om sen. Hon älskar att ta på mammas och pappas ansikte samt smaka på dem, är ju så gott och mamma och pappa blir så blöta. Hon tycker även det är skoj att dra i mammas hår, speciellt hålla fast i det så hårt så att mamma knappt får lös henne. Hon har börjat prata mera på ett annat sätt, byt tonläga så att säga. Samt att hon här om dagen faktisk drog sig framåt för första gången. Så nu är det full rulle framåt snart. Hon har även fått sig en hoppgunga vilket hon tycker är skoj. Hopp hopp säger vi och hon hoppar :) Ett busfrö är hon som vänder sig från rygg till mage lätt och tillbaka ibland om hon vill.



 
En, två, tre fingrar denna gången i munnen                      Hopp hopp hopp       
  

Framåt ska vi, kolla vad jag kan mamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0