Fyra fingrar i munnen 5 månader senare



Nu har vi fått in hela fyra fingrar i munnen. Men bäst är det nog att ha hela handen i munnen egentligen. På dagarna tränar vi nu att komma upp i kryp träning, jag tycker det ser mer ut som styrketräning det Livia sysslar med. Hon kommer upp i en perfekt planka som tränar magmusklerna bra :) Så just nu är magläge favoriten på dagarna, hon ligger bara ett litet tag på rygg innan hon vänder sig bestämt. Vi har även kanske börjat få en tand, tycker det känns som om det buktar ut lite mer från hennes tandkött nu. Så vi får se när den dyker upp. Krypandet eller krålandet går ganska bra, är det något hon verkligen vill ha så får hon tag i det genom att åla lite framåt. Att sova inne på dagarna är inte så poppis just nu, utn hon sover allra bäst i vagnen på balkongen eller under en promenad ute.

Jag och Livia fyller annars veckorna med att gå på babysom vilket går så där och gå på mamma-baby gympa vilket går jätte bra. Vi försöker även hinna ner till öppnaförskolan om tiden finns. Sedan är det promenader och lek.

I helgen blir det mycket lek då vi får besök av faster Anna och kusin Wilmer. Full rulle hela helgen, ska bli skoj med lite sällskap faktiskt. Nu ska jag hopa i sängen så man orkar med de tidiga mornarna som Livia tycker är så skoj. 5.30 är favoriten att stiga upp...puh. God natt på er alla och Kram!!


Här försöker vi äta upp grodan


Lite fredags nöje för mig och PärJohan


Kommentarer
Postat av: Farmor o Farfar

Farmor har kollat och läst på din sida. Tänk va bra med dessa sidor så att vi också får hänga med i Livias utveckling, men även i dina sy attiraljer.Du är så duktig Maria.Vad kul att ni får besök, det lär nog bli full rulle när Wilmer kommer.Här håller vi på och målar våra skivor det är ju snart dags för snickrarna och komma.Enda problemet är att det är svårt att få tag på färg,affärerna har ju inte hunnit få hem dom ännu endast grundfärg.Livia är så söt när hon gnager på sina fingrar,vi längtar till Påsken.Ha en fortsatt bra dag med Er.Många bamsekramar till Er allihop från oss alla.

2011-03-24 @ 12:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0