Besök har vi haft

I torsdags kom faster Anna och kusin Wilmer och hälsade på. Det var mycket trevligt, Livia tyckte då de var skoj att få leka lite med Wilmer. Wilmer kanske tyckte det var mindre roligt här i Umeå, fanns ju inte så mycket leksaker. =) Vi har iallfall tagit det lugnt i helgen, var en sväng på stan på lördagen och köpte lite nya kläder till Livia. Vi han även med att hälsa på pappa PJ på jobbet i fredags, Wilmer fick se brandbilarna och åka ner för trappan som brandmännen använder.


Två som tycker om att se på tv

Nu har Livia kommit upp på alla fyra, först var det armhävningsställning och nu har hon hittat knäna. Hon står och gungar på knäna och vill framåt. Så snart bär det iväg. Puh blir jobbigt att springa efter henne. Vi kanske får köpa en grind så hon håller sig inne i vardagsrummet. =)


Armhävningar kan jag nästan göra


Krypa är mitt nästa mål

Sedan fick vi besök av Malin, Johannes och Alva på söndagen. det hade varit ner till Umeå för att dansa lite. Alva är så söt och tycker om Livia, pratas tydligen en heldel hemma om Livia. Alva ska även få ett syskon nu i sommar som hon tycker ska komma nu. Så söt liten tjej. =)


Tjejerna tillsammans


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0