Midsommar och 2 kalas

Ja nu har det hunnit vara midsommar och vi har hunnit sola lite, alla förutom Livia givetvis. Midsommar firades på dagen med goda vänner och på kvällen med en del av släkten min. Var nämligen så att min kusin fyllde 40 år och faster hade ordant ett överrasknings kalas åt han som vi familjen deltog i. Var en trevlig tilställning med god mat och gott sällskap. Livia han även bli 8 månader denna månad! Växer så det knakar gör hon och utvecklas.

Under resten av veckan så latade vi oss lite. Jag fick även rycka in att jobba lite då det var kris på jobbet. Var faktiskt roligt att få komma och gästspela lite på jobbet för 2 dagar. Vi har även hunnit träffa Cornelia en sväng samt hälsa på Siri-Sofia. Livia lekte på förfullt med Siri-sofia och hade roligt. Hon hade en sådan där rolig gå vagn som vi har funderat på att skaffa till henne. Så vi gorde slag i saken och hittade en på blocket igår och for och köpte den. Så nu används den för fullt. Jo har glömt berätta men Livia har nämligen börjat ställa sig rakt upp utan stöd nu, stora tjejen har nog tänkt böra gå snart. Så gåvagnen kommer väl till pass, den kan hon gå med faktiskt rätt skapligt, går lite fort oftast men framåt går det iallfall. Sedan så la vi märke till att hon är en hejare att klätra i trappor under midsommar, upp går fort men ner vill vi inte ännu. Så nu är det hårdträning på att vända rumpan först neråt och sedan går vi ner baklänges.

Jo sedan har vi varit och tagit 8 månaders fotografierna som vi hoppas blev bra samt att vi har varit och hämtat bilderna som vi har fotat tidigare. Så nu ska vi bara fixa ramarn så är allt klart.

Sist men inte minst så var det 75 års kalas för mommi min i helgen då jag fick träffa resten av släkten. Var även här en riktigt trevlig tillställning med god mat och gott sällskap.

Lite bilder över den gågna tiden kommer här:




Impovisation för alla myggen på midsommarafton


Livia med mormor, dags för sängen här


Fast först ska vi klättra lite i trappan


Häng med pappa i mjöfjärden


Att bada är JÄTTE roligt!


En fin sommarbild med all myggbet samt skrapsåret på näsan från att ha trillat på den


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0