En jul och ett nytt år!

Nu är det två veckor sedanjag skrev. Mycket har hänt. Det har varit jul och ett nytt år har det hunnit bli. Jag och Livia åkte upp en vecka innan jul och var hos mormor och morfar. Vi var runt på stan lite och fixade inför jul. Den 22 firade vi lilla julafton med kusinen Rasmus och hade en tomtenisse som kom och gav lite klappar. Sedan kom pappa PJ upp den 23e och den 24 kom jultomten. Livia hade då varit snäll de två månadern hon har levt :) Annandag jul kom det över en massa släktingar till mig för att äta upp lite julbords rester. Så det har varit full rulle hela julen.

Den 26e åkte vi alla upp vidare till Pajala för att fira det nya året med farmor, farfar och farbror Kristofer. I Pajala har det varit mycket kallt hela veckan. Så vi har varit inne nästan en hel vecka och bara fikat en massa, så nog har vi säkerligen gått upp ett eller två kilon :) På nyår var vi en sväng ut till en jaktstuga utanför Sattajärvi där några kompisar till oss skulle fira nyår, vi var där ett litet tag och for tillbaka till Pajala inför tolvslaget. Resten av veckan har vi planerat inför dopet lite och bara tagit det lugnt. Igår hade vi lite besök av gammel moster och morbror samt morbrors tjej Lena. Vi fick lite kläder och leksaker av dem, mycket uppskattat. Jo tomten hade även hittat upp till Pajala när vi kom upp. Livia fick jätte fina skor från Keroos samt badhanddukar, kläder och leksaker.

Idag for vi tillbaka till Mjöfjärden för att vara här till på söndag. Vi ska och träffa prästen som ska hålla i dopet i morgon och sedan gå lite på stan och se om det finns något på rean kvar. Vi ska även och kolla runt på lite dekorationer inför dopet. Nu ska vi nog ta och gå på en promenad med Tova och sedan blir det nog sängen. Bilder får jag lägga in sedan då vi kommer hem till Umeå.

God fortsättning på er alla! Kram!

Kommentarer
Postat av: Malin

Visst blir ni kvar i Luleå ett tag till? Vill ju gärna hinna träffa er en sväng innan ni åker ner igen =)

2011-01-03 @ 21:31:51
Postat av: Tina

Hejhej, tack så mycket för julkortet! :D God fortsättning!

2011-01-05 @ 22:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0