Dop

I söndags var det då dags för dop av Livia. Vi var i gammelstads kyrka och fick ha dopet för oss själva då det var på en söndag. Efter dopet hade vi bjudit in till fika i bälingegården. Vi var strax över 60gäster. Det var bådas våra släkt och vänner, var mycket folk och mycket trevligt var det också. Vi och Livia tackar så mycket för alla fina presenter och för att så många ville komma. Bilder från dopet kommer senare.

Uppdatering om Livia. Hon äter skiter leker och mår bra. Magen värkar var ok nu. Däremot har hon börjat vägra äta från brösten nu, kan gå ibland men inte ofta. Så nu äter hon mestadels flaska. Jag pumpár ut dock och ger henne bröstmjölk så ibland, några mål måste däremot bli ersättning då inte mjölken räcker. Hon har börjat äta mer nu vilket är bra. Hon äter ganska ofta fortfarande också så hon är väl inne i en växt spurt just nu. Men hon växer och mår bra.

Jag och Livia är kvar i Luleå under hela veckan för jag ska på kickoff med jobbet i helgen även Livia får följa med. Var vi ska är okänt men det ska bli riktigt roligt att göra något annat. Sedan på söndag hoppar vi in i bilen och kör ner till Umeå och pappa.

Nu ska vi leka lite, promenaden får vi nog skippa idag då det är så kallt ute hela minus 20 ca. Vi gör upp eld och stannar inne i stället.

Kramar på er alla!


Tjoho vad vi kan ha roligt


Kommentarer
Postat av: Katta

Men Maria!! Inte ett dyft har jag vetat att du fått din lilla ängel till världen! Stort stort grattis till er! :)

2011-02-01 @ 13:45:01
URL: http://katarinalundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0