Äntligen hemma igen

Nu var vi tillbaka i Umeå. Här har det inte hänt så mycket förutom att det är jätte mycket snö och de har plogat jätte dåligt.

Förra veckan spendrade vi i Luleå hos mina föräldrar. Vi han vara på stan några svängar och träffa lite bekanta. Sedan till helgen som var kom storebror min upp med barnen till Mjöfjärden. De skulle vara hos farmor och farfar under helgen. Passande så fick givetvis Ellen magsjuka under helgen och vi har mått lite sisådär sedan dess. Inga kräkningar dock men inte helt hundra i magen.

Vi han även med att vara och träffa prästen i kyrkan för att prata om dopet. Var en hel massa saker att prata om och tänka över. Så vi har lite huvudbry över vem/vilka som ska göra lite saker. Det löser sig snart dock :)

Igår började jag baka inför dopet. Bakade en hel massa dammsugare (rosa). Samt idag har jag bakat muffins som jag ska fortsätta med i morgon. Sedan är det inte så mycket mer lite kakor ska bakas, annars är det utportionerat på andra :)

 


mmm ska bli gott

Livia växer och utvecklas iallafall. När vi var i Pajala vägde vi henna och hon vägde ca 4600g då och var 58cm lång. Vi ska nästa vecka till BVC här i Umeå fr att mäta och väga. Annars så har hon börjat hitta sin röst mer och pratar ganska mycket. Hon har även fått tag på sina fossingar i veckan med handen men inte hittat till munnen ännu med dem. Däremot är händerna en kär vän att gnaga på, fortsätter hon så här så har hon nog inga händer kvar :) Något hon tycker jätte mycket om att göra är att dra sig upp i sittande läge och ställa sig upp, givetvis med hjälp. Detta är en tjej som vill sitta helatiden helst, inte ligga på rygg det är inte lika roligt.

Tror det var allt som har hänt sedan jag skrev sist. Nu har vi börjat förhoppninsvis också fått in henne i någon sorts sov rutin. Vi håller då tummarna, hon somnar runt 19-20 och sover förhoppningsvis hela natten, vaknar bara då hon är hungrig. Sedans tiger vi upp runt halv nio. Så just nu sover hon och vi har lite ledig tid till att tvätta. Som jag nu skall gå coh fortsätta med.

Kram på er alla!

P.S Livia hade en liten bajsfest i morse i pappas säng vilket hon tyckte var jätte roligt, pappa tyckte dock inte likadant. =)
 

         
        Livia och pappa                                         Tomten och Simon                     
                   

        
                    Skönt att sova med mamma                    Farmor är rolig när hon pekar med fingret


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad gott det ser ut längtar till nästa söndag=) Å självklart längtar vi efter Livia. Ha det bra kramar från oss

2011-01-15 @ 10:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0