Vi ökar då i vikt

Jupp jupp vi har gått upp i vikt, nu väger vi äntligen över 5kg!! Vi väger hela 5315g och är 61,5cm lång. Vi var till BVC idag och allt såg bra ut, skulle ha fått tre månaders vaccinationerna men så blev det inte. Lilla livia har dragit på sig en förkylning och låter jätte ynklig i rösten så vi väntar med sprutorna tills hon blivit frisk. Förhoppningsvis nästa vecka på fredag då vi har en ny tid.

Annars så äter hin just nu bara flaska, jag pumpar ut lite ca 3 ggr dag åt henne. Blir mer och mer att övergå helt till ersättning båda bar och tråkigt. Tråkigt att inte amma henne nå mer men skönt att pappa kan ta hand om ätandet också. Apropå ersättning så har hon ju fått nutramingen på recept pga att hon kan ha komjölksallergi. Nu vardet ju på nyheterna om att just nutramingen innehåller höga halter mangan. Därför fick vi nu ett nytt recept på en annan ersättning som heter Althéra istället som inte har så höga halter. Så blir att hämta ut nytt i morogn.

Blir även långpromenader i morogn och fredag då jag och Livia ska gå och rasta Rally på lunchen. Ska bli trevligt i morgon ska vi även släpa med Elin och Alfons på promenaden. Nu idag ska jag bara äta middag och sedan bege mig upp på IKSU och försöka träna lite.

Förresten, Livia har faktiskt sovit nu två nätter i rad hela 7 timamr i en stöt!! Har blivit lika förvånad båda gångerna. Dock så går hon och sover ganska tidigt så man hinner ju inte själv sova 7 timmar. Hon har haft lite ont i magen och skrikigt innan läggdags, kan vara därför hon sovit länge också. Men hoppas på att hon fortsätter sova så mycket så att det inte bara är en tillfällighet.

Puss och kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0