Semestern slut!

Nu var det länge sen jag skrev ett inlägg här men nu så är vi iallafall tillbaka i Umeå efter semestern. Under semestern så har vi hunnit besöka Luleå och Pajala i några veckor. Mycket har hänt. Lill gumman har klappat händern första gången, hon kan skaka på huvudet som mamma och pappa gör, en till tand är på g samt att hon nu har börjat gå lite smått själv. Första steget kom för en vecka sen och nu är hon uppe i ca 12 åt gången som max. :)

Ska försöka berätta med lite bilder vad vi har haft för oss dessa veckor.

 
Vi har varit i hjotronskogen, jag min mor och vovven Tova, fanns mycket bär!


Livia och morfar provar traktorn, vilket var roligt!


Morbror Magnus har fyllt 30år, Livia hjälpte öppna paketen! Kalaset var i Skellefteå i deras ny STORA hus.

 
Uppe i Pajala är vi nu, här är vi busiga. Livia gick och drog in överläppen helatiden som på bilden till vänster. Tror det kliade i munnen på henne och det var skönt.

 
Vi bakade bullar i Pajala och mer bus. Här med en blöja på huvudet.

 
En liten utflyktstur upp till Jupukka samt att vi har hunnit besöka lilla stugan ute i skogen i Pajala.

Sen bar det åter av ner till Luleå eller Mjöfjäden. PJ skulle upp till fjällen och fiska med några vänner så vi stannade i Mjöfjärden hos mormor och morfar. Där han vi...

 
Åka båt och bada i havet för första gången, var roligt att plaska!


Vi badad även i mormors tvättkorg i bastun. Även här plaskar vi för fullt.

Vad mer har vi hunnit göra då. PJ har hunnit fylla 31år, gammal börjar han bli. Vi har firat 4år tillsammans och köpt en ny bil som present till oss :). Blev en kombi, rättare sagt en ford mondeo, så nu kör vi stort och Audin bytte vi in. Vi har även haft besök av farmor och farfar här i Umeå i helgen som var. Så givetvis som alla andra begav vi oss till Nolia på öppningsdagen, det var inte lite folk!! Långa bilköer på E4an och långa köer in i ösregnet! Nåja vi tog oss in iallfall. Sedan har vi även börjat packa ner lite saker i flyttkartonger här hemma. Våra inneboenden som ska ta över lägenheten efter oss kommer i slutet av augusti så vi måste packa bort lite saker så de ryms. Här näst på schemat är det kusin Cornelias dop i helgen, så det blir att åka upp igen, men ska bli skoj att få träffa henne och se hur stor hon blivit.

Har ett annat projekt på g också men det berättar jag om sen ;) eller ni får nog se det snart ska lägga upp några bilder senare.

Tills vi synes igen, ha en fortsatt underbar sommar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0