Farsdag

Då var det första farsdagen för PJ. Han och gumman har myst på morgonen och han har fått en liten farsdagspresent. Resten av dagen har vi ägnat åt att handla och så hade PJ en läkarundersökning på jobbet samt att vi har städat lite. Nu ska det bli mat snart...mmm. Jo jag har faktiskt varit och tränat på gymmet första gången idag. Tog det ganska lugnt, provade springa lite och körde lite axlar och armar, skönt. :)

Nu tar vi i trä alla som läser detta men gumman har faktisk inte haft ont i magen sen den där hemska natten. så det har varit relativt lugnt i helgen, mycket skönt. Hoppas att det håller i sig. Har börjat koka ett anis och fänkåls te som jag läst om också kan hjälpa hennes mage. Så jag har pimplat det nu i någon dag. Inte det godaste men om det hjälper henne så är jag nöjd.

Gumman är inte allt för fin i ansiktet just nu. Hon har fått jätte mycket hormon finnar. Vi tror då det är det men ska till BVC i veckan igen och höra vad de säger. Men när vi var där förra veckan sa sköterskan då att det var sådant men hon hade inte lika mycket då. Nu ser hon ut som en riktig tonåring i ansiktet, syns lite på bilden här nere men har fösökt ta så det inte ska synas så mycket.




Pappa poserar med sin farsdagspresent


Fin i ny klänning till farsdag

P.S Pj säger att hon redan har lyckats vända sig från mage till rygg en gång...hmm, jag tror nog mer på att det var ren tur. Hon är lite liten ännu för det men hon är jätte duktig med nacken redan.


Kommentarer
Postat av: Malin

Vilka fina bilder, och superfin klänning! Anis och fänkålste lät väldigt spännande, hoppas magen håller sig stabil nu! Håller tummarna.

2010-11-14 @ 21:45:51
URL: http://heedhall.wordpress.com
Postat av: Hanna Undebjörk

Vilken söt liten tjej du klämmt fram med ;) Finnar? ja d ska böras i tid! Hon kanske gör bort dem nu så slipper hon i tonåren :D

2010-11-16 @ 18:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0