Då var vi själva

Japp nu var det måndag och pappa PärJohan är helt tillbaka på jobbet nu. Idag har det gått ganska bra hittills lite skrik och så då det rör om i magen. Igår natt blev det inte allt för sent tror att hon somnade runt 01.00 efter att ha gastat ett tag. Vi har nu även köpt sempers magdroppar och testar dem, hoppas på att det blir bättre.

I fredags var jag och gumman en sväng på stan och träffade mina vänner Elin och Elin från min universitets tid. Var riktigt trevligt att träffas igen och prata i kapp. Blev mycket barn prat då Elin N har en son på 2 år. Gumman sov då helatiden :) Sedan for PJ ocj jag en sväng ut på mediamarket och köpte en lite mindre dammsugare som vi kan ha framme helatiden.

På lördagen steg vi upp lite senare eftersom gumman haft en jobbig natt, var väldans mycket skrik denna natt. Efter att vi gjort oss klara och hon somnat igen så begav vi oss i bilen ut till Gräsmyr och Storbyn för att hälsa på min moster och kusiner. Vi stannade där hela dagen och kvällen, blev bjudan på både lunch och middag. Till middag var det kreolskansgryta...mmmmm, var jätte länge sen jag åt den så det var äckligt gott. För PärJohan var det första gången han åt den, blev nästan förvånad att han inte hunnit smaka den ännu, är en typisk rätt som vi i familjen brukar laga då det är mycket folk. Nåja blir nog fler gånger han får ät den :)

Igår söndag var vi en sväng till Strömpilen för att köpa magdropparna samt bytta lite kläder vi hade fått som vi redan hade. Var in på HM och hittade den sötaste klänningen på rea, ni får se sen till Jul eller så hur den ser ut, är lite stor fortfarande. ;) På kvällen fik vi besök av Mlain, Johannes och lilla Alva, mycket trevligt att ha dem här. Alva var lite faschinerad av bäbisen och följde efter henne om man bytte rum, sa även PärJohans namn fast det var mer Johan än PärJohan. =) Det bjöds givetvis på fika också.

Nu ska jag passa på att duscha bort kräket från i natt och sen slappa lite framför TVn.

KRAM

Kommentarer
Postat av: Malin

Smarrigt värre med fikat. Sen var det trevligt att komma förbi förstås, som alltid =)

2010-11-08 @ 20:43:35
URL: http://heedhall.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0