BVC besök

Idag blev det bråttom på morgonen vi hade en tid på BVC 11.30 att passa. Gumman hade sovit dåligt i natt med. Hon skrek som vanligt runt 23 i en till två timmar, sedan vägrade hon sova. Jag vaggade och vaggade men inget hjälpte. Nåja hon somnade ett tag innan hon blev hungrig. Upp mata byta blöja m.m. Sen sova hoppades jag men nej inte det. Kring 5 tiden på morgonen väckte jag PJ och sa att nu får han ta över jag orkade inte mer måste få sova något. Jag hade kanske lyckats sova en timme då. Han tog henne i vagnen och hon somnande tydligen runt 6. Sedan var det bara upp halv tio för att börja göra mig färdig. Gumman fortsatte sova, fick väcka henne och mata henne innan vi skulle iväg. Sedan har hon varit nöjd nästan hela dagen. Hon fick lite ont i magen där vid fyra tiden idag men det gick över. Hoppas på att vi slipper det i natt då hon redan har haft ont. Håller tummarna!

På BVC gjorde vi det vanliga, jag ställde alla mina frågor och vi mätte och vägde henne. Hon vägde idag 3655g och var 54cm lång. Hon har vuxit hela 5 cm sedan hon föddes. Sedan tog vi och tittade på hennes navel igen. Sköterskan duttade det där medlet igen på naveln för att få bort det sista. Annars såg allt bara bra ut. Hennes utslag i ansiktet har också blivit betydligt bättre nu. Smörjer henne flera gånger om dagen med en fet salva.


Sov dags. En gammal sovpåse mamma hade då hon var liten.

Det ringde även från en blomsteraffär idag till mig och sa att jag skulle få blombud. Spännande tänkte jag, undra från vem det kan vara. Tror jag aldrig fått blommor levererade hem till dörren faktiskt. Senare på eftermiddagen ringde det på dörren och där kom en stor bukett. Blommorna visade sig vara från min arbetsgivare Lindströms Transport som grattade till tjejen och önskade lycka till. Det roliga med blommorna var att det var som två buketter en stor en  i miniatyr till tösen som satt ihop med ett rosa band. Det var jätte fina. Vi tackar så jätte mycket för dem!!
 


En stor och en liten bukett :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0