Ny vecka

Måste ursäkta mig att jag inte har skrivit så mycket förra veckan och så. Har haft en heldel att göra känns det som.

Förra veckan blev ju som en kortare vecka då vi kom hem från Luleå på måndag kväll. Jag och Livia var och rände runt lite under veckan, var på en ansiktsbehandling på tisdagen. Onsdagen var vi på en långpromenad med min kusins hund Rally och min kompis Elin med deras hund Alfons. Sedan på eftermiddagen var jag tillbaka till frisören för att lägga på mer färg på håret. De första slingorna jag gjorde blektes ur väldigt mycket efter två tvättar så fick komma och göra nya. Vi han även med att fara och hämta ut julkorten vi har gjort och skrivit alla adresser m.m. Nu ska de bara postas, vi har även hunnit sätta upp granen vi var och köpte under veckan. Sedan har det varit de vanliga med tvätt och sådant. I helgen har vi städat och bakat lussekatter. Vi hade nämligen bjudit in till 2a advents fika på söndagen. På dagen hade vi besök av PJs arbetskollega James och hans sambo Anna samt Mia och Henke var också förbi. På kvällen hade vi över Malin, Johannes och Alva samt Linda och Anders. Blev mycket fikande men det var gott. =)

Jo i fredags var till BVC för 6 veckors läkar besöket. Vi mätte och vägde och kontrollerade puls, höfter, lite syn m.m. Samma saker de gjorde på BB fast nu även 6 veckor senare. Allt såg bra ut förutom Livias vikt. Inget alvarligt är det men hon hade inte fortsatt gå upp så mycket som de hade velat, hon hade sjunkit en halv kurv sen sist. Så nu ska jag mata henne lite mer under dygnet och så ska vi på ett återbesök på torsdag för att väg henne igen. Behöver inte vara något alvarligt för när hon startade "sin kurva" så låg hon på den hon låg nu sedan under de första veckorna gick hon mycket upp i vikt och hoppade upp på kurvan, kan bara vara så att hon har gått ner till den gammla kurvan och har tänkt följa den nu (hoppas ni förstog =). Om hon däremot har gått upp för lite i vikt till på torsdag så kanske vi måste börja komplettera med ersättning. Hoppas inte det men vi får se. Hon har ju också haft en del ont i magen vilket hon har ännu av och till och sköterskan sa att det går ju en del energi åt att skrika så kan ju vara därför hon inte gått upp tillräckligt. Hon vägde iallafall nu 3925g och mätte 55 cm lång. Nu skriker hon istället för att hon blir så trött, jag måste ju väcka henne på dagarn för att hon ska äta och det är hon ju inte van vid. Hon brukar ju få sova på dagarn då hon vill sova, nu måste hon vänja om sig. Så då är hon lite övertrött på kvällen och skriker för det och ont i magen ibland. Nåja vi hoppas på att det blir bättre.

Nu har vi också skickat in födelseannonsen till tidningarn. I NSD och KURIREN ska den komma med på torsdag, det var då jag bokade den iallfall så hoppas den är med. I VF och VK vet jag inte när den kommer med, PJ får hålla koll på jobbet och i tidningen där.

Allmänt i Livias utveckling: Hon skrattar och ler, kan hålla huvudet uppe JÄTTE bra då hon ligger på mage, har vänt sig från mage till rygg några gånger då hon legat och tulltat, inget medvetet dock ännu men är på g.
 


En glad prick


Bilden som vi skickat in till födelseannonsen


Kommentarer
Postat av: Hanna Undebjörk

HEEEJJJ!!! har inte hinnit va här på lääänge. Gu så stor hon blivit! Å jätte fin bild, så söt när hon skrattar :D

2010-12-09 @ 04:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0