Nästan 300g

Hade tänkt skriva ett inlägg redan förra veckan men det försvann helt från mitt huvud. Har noll koll på allt och ingenting just nu, har varit en del med Livia som sat var. Det är matning ofta och flaskan ibland och hinna göra allt annat inför jul och ny år.

Livia har iallfall gått uppbättre i vikt nu, hon hade gått upp nästan 300g på en vecka. Det var jätte bra för hon har ju lite att hämta igen så hon kommer upp på sin kurva igen. Så nu har vi fått utskrivet på recept hennes ersättning också så det var bara att fortsätt som vi gjort. Nästa gång vi ska väga henne blir i Pajala, vi får ringa BVC där och komma och väga. Sedan i januari blir det vacinationer då hon blir 3månader.

Nu är jag och Livia uppe hos mormor och morfar, vi körde upp igår i snöstormen igen. Vi lyckas då alltid pricka in då det är typ snöstorm, nåja vi körde försiktigt och tog oss upp iallafall. Livia sov hela vägen så det gick bara bar att köra.

Nu ska vi ta och laga lite mat och se om lill tjejen också vill ha lite mat. Sen blir det nog bastu och sängen. I morgon ska vi kanske in på mammas jobb och hälsa på lite.

Kram!

Kommentarer
Postat av: Malin

Skönt att höra att ni kom er fram ordentligt. Tänkte på er när jag såg hur mkt det snöade.

2010-12-19 @ 23:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0