7 månader!

Japp japp nu har gumman hunnit bli hela sju månader. Hon är en väldigt aktiv liten tjej både på dagen och på natten. Just nu kan hon sitta, reser sig upp med möblers hjälp, går lite smått efter möblerna, kryper ibland annars går det fortare att åla sig. Hon har två tänder som hon bits med och försöker tugga lite med. Nu måste man spänna fast henne i vagnen annars vänder hon på sig eller försöker klättra ut. Hon tycker om nästan all mat som man gör åt henne och äter mycket.

Har tyvärr ingen vikt och så, ska dit den i mitten på juni ca. Men vägde henne på våran våg här hemma som visade 7,1kg. Så över sju kilo är hon nu.

I helgen som var tog vi en sväng ut till Holmsund och letade lite cacher. Hittade fyra där ute tror jag samt våran första mystery cache. Livia hängde med på mammas mage under dagen. Vi var längst ut i holmsund på udden där alla vindkraftverk står och det var väldigt blåsigt. Något vi kom på var att vi måste köpa solskydds kräm till Livia när vi är ute så här, msåte göra det i veckan då det är Bränbollsyran i helgen och hon ska hänga med på den. Så apoteket nästa! Efter Holmsund tog vi en sväng förbi Mia coh Henke till deras nya lägenhet. Mitt i flytt stöket kom vi och gav dem en väl förtjänt paus med lite glass...mmmm. Vi ska hänga hos dem nästa helg under yran så da skulle försöka ha fått färdigt tills dess, ska bli skoja att se.



Mamma coh Livia söker skydd från blåsten


Pj står på händerna vid vindkraftverket, hmm syns som en liten myra


Allt för idag, tillsvidare Kram!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej.

Har inte varit så bra på det här med bloggen på ett tag :) Som du sa, det händer mycket just nu.

Vi har köpt hus i Bensbyn och får tillgång till huset den 15 juni.

var har ni kollat på hus? :)

2011-05-25 @ 09:17:30
URL: http://lindahk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0